«Інтершкола» в Лисичанську

Ось вже другий рік поспіль в Луганській області діє всеукраїнський проект «Інтершкола». В рамках проекту працюють гуртки інформаційно-комунікаційних компетентностей, в яких школярі отримують навички роботи з інформаційними технологіями. При чому заняття ведуться за допомогою мультимедійних програм.

Як повідомила координатор проекту «Інтершкола» Марина Трунова, 12 травня в міському методичному центрі відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу творчих проектів «Моя перша презентація» учнів – членів гуртків інформаційно-комунікаційних компетентностей «Інтершкола». Призові місця посіли:

І місце – Макашова Тетяна (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13)

ІІ місце – Курдюмова Віра (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13)

ІІІ місце – Коняхіна Альона (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6).

Гуртківці показали результат навчання другого року в гуртках – створили презентацію. За результатами першого року навчання учнями було створено – електронну книгу. Дякуємо керівників, що підготували переможців Скурідіну Світлану Вікторівну (ЗОШ № 13) та Коняхіну Ганну Олегівну (ЗОШ № 6) та бажаємо учням успіху в обласному етапі конкурсу, тим більше, що минулого року вихованка одного з лисичанських гуртків посіла на обласному етапі конкурсу перше місце.