У Лисичанську відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради

Вчора, 18 жовтня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання члени виконкому розглянули матеріали про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування, затвердили рішення про облік та розподіл житла.

Начальник архівного відділу Олена Гайдук доповіла про стан архівної справи в установах, організаціях, на підприємствах та виконання архівним відділом міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади. Члени виконкому прийняли до відома інформацію та прийняли рішення рекомендувати керівникам установ, організацій та підприємств, в діяльності яких утворюються документи НАФ упорядкувати документи по 2014 рік.

Заслухавши доповідь начальника відділу освіти Тетяни Худоби та у зв’язку з виконанням пунктів рішення виконавчого комітету «Про стан і перспективи роботи відділу освіти та навчальних закладів з охоплення дітей позашкільною освітою», члени виконавчого комітету вирішили зняти дане рішення з контролю.

Також члени виконкому внесли зміни до Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб за рахунок коштів місцевого бюджету та до складу міської святкової комісії; встановили режим роботи кафе-бару «Бардак» та рекомендували підприємцю змінити назву, виділили кошти на встановлення пам’ятника Почесному громадянину міста тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».