Заходи до Дня батька пройшли в Лисичанську

Минулого тижня, напередодні відзначення Дня батька у комунальних закладах культури відбулась низка святкових заходів.

Так, для вихованців пришкільного табору ЗОШ № 3, у сквері біля Лисичанського міського Палацу культури проведено яскраву конкурсну розважальну програму «Діло в шляпі» та майстер-клас з виготовлення листівки для тата на свій смак.

Також працівники бібліотеки для дітей № 1 провели для учнів пришкільного табору НВК «Гарант» інтерактивну годину «Ми — майбутні татусі», під час якої присутніх хлопців було запрошено до участі у різноманітних цікавих конкурсах. Під час змагань потрібно було виконати декілька завдань, пов’язаних із обов’язками татусів. Крім конкурсів діти розповідали про своїх батьків, висловлювали свої думки про те, якими повинні бути справжні чоловіки.

Наприкінці заходу і дівчатка і хлопці намалювали своїх татусів та дідусів. 15 червня з цих малюнків була оформлена виставка «Мій тато — найкращий», яка працюватиме до 23 червня поточного року. Окрім того читачі бібліотеки-філії для дітей № 7 прийняли участь у конкурсі малюнків «Тепло татусевих долонь». В своїх роботах діти висловили палку і щиру любов близьким та дорогим людям — своїм татусям.

Мешканців мікрорайону скляного заводу з нагоди відзначення Дня батька було запрошено на перегляд сімейної кінострічки «Бетховен» у Палаці культури ім.В.М.Сосюри м. Лисичанська, а маленькі жителі міста Привілля мали можливість прийняти участь у літературному турнірі «Наші любі татусі, ми вас любимо усі». В рамках заходу хлопці позмагалися у літературному лицарському двобої, а дівчата підготували літературні замальовки «Мій татусь». Родзинкою заходу став майстер-клас з виготовлення креативної закладки, яка нагадуватиме дітлахам про цей чудовий день.

Відділ культури Лисичанської міської ради