В Лисичанську святкували День Незалежності України

24 серпня на площі Перемоги відбувся святковий концертно-розважальний захід, присвячений 27-й річниці незалежності України.

В цей день працівники закладів культури міста підготували для жителів та гостей Лисичанська цікаві розваги. Прямісінько на площі розкинулась весела ферма зі своїми обивателями, де дітлахи з захопленням брали участь в іграх «Взяти бика за рога», «Hole board», «Нагодуй порося», а також мали змогу "подоїти корову", пограти в рибалку, «Дартц» тощо.

Всі бажаючі робили собі святковий аквагрим та фотографувалися біля тематичної фото-локації від Лисичанської бібліотеки. Також розвагою для дітей стали малюнки на майданчику «Патріотичні розмальовки» та патріотичному пазлі «Це моя Україна, це моя Батьківщина». Плакат «З Днем народження, Україно» запрошував усіх охочих залишити коротеньке привітання з Днем Незалежності, а виставка-продаж майстрів декоративно-ужиткового мистецтва доповнила святкову атмосферу на площі.

Співробітники Лисичанського краєзнавчого музею запропонували бажаючим отримати власний портрет, а також на деякий час почувати себе справжніми моделями.

Захід продовжив традиційний святковий концерт. Вокальні та танцювальні номери з національним забарвленням подарували задоволення та позитив усім присутнім на цьому святковому вечорі.

Фото у фотогалереї (27 шт.)