Лисичанськ учасник у проекті «Безпечний перехід»

В рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру з метою зміцнення особистої та громадської безпеки, ГО «Фонд правової ініціативи» та громада міста Лисичанськ бере участь у проекті «Безпечний перехід».

В рамках цього проекту у м. Лисичанську необхідно встановити 8 опор освітлення з установкою знаків пішохідний перехід 5.35.1 та 5.35.2, з автономними світильниками для додаткового освітлення самого знаку та пішохідного переходу, стробоскопом (унікальна розробка, яка дозволяє привернути увагу учасників дорожнього руху до пішохідного переходу), кнопкою активації стробоскопа, світловим і звуковим оповісником (для мешканців з обмеженими можливостями слуху та зору та інших категорій громадян).

Обладнання «Безпечний перехід» буде встановлено за адресами: на перехресті пр. Перемоги та вул. Менделєєва (по пр. Перемоги — 2 переходу); на перехресті пр. Перемоги та вул. Соборній (по пр. Перемоги — 1 перехід); по вул. В. Сосюри в районі буд. 420 та дитячого парку розваг «Максим парк» (1 перехід).

За матеріалами ГО «Фонд правової ініціативи»