У Лисичанську обговорили напрямки розвитку агропромислового комплексу

 Вчора, 17 серпня, заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін взяв участь у робочій зустрічі представників Компанії DAI Global LLC з виробниками сільгосппродукції, ініційованій відділом агропромислового розвитку Лисичанської міської ВЦА.

Під час зустрічі сторони мали змогу обговорити поточний стан агропромислового комплексу територіальної громади, основні проблеми його функціонування та перспективні напрями розвитку базових галузей сільськогосподарського виробництва.

Зі свого боку, представниками DAI Global LLC була надана вичерпна інформація щодо завдань програми, яку вони реалізують, та ресурсної бази, що може бути використана місцевими товаровиробниками для оперативного вирішення нагальних проблем бізнесу та закладення фундаменту для залучення довгострокових інвестицій.

За результатами зустрічі сторони досягли попередніх домовленостей щодо залучення консультативної та експертної допомоги з боку фахівців DAI Global LLC для сприяння розвитку діяльності місцевих товаровиробників.

Зазначимо, що компанія DAI Global LLC реалізує програму «Зміцнення і трансформація економіки Східної України, підтримка сталого розвитку малих і середніх підприємств», покликану підтримати розвиток стійкої, орієнтованої на зростання економіки Східної України. Програма виконується в рамках Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України», який фінансує діяльність, що реалізується у партнерстві із місцевими неурядовими організаціями, а також суб’єктами державного і приватного секторів. Діяльність Проекту покликана пом’якшити негативні наслідки конфлікту у Східній Україні, підтримуючи зусилля населення цього регіону, що спрямовані на відновлення і розвиток перспективних підприємств, зокрема агропромислового комплексу.

Відділ агропромислового розвитку Лисичанської міської ВЦА