Представники Лисичанської міської ВА презентували європейським партнерам план відбудови громади

Напередодні відкриття виставки-конференції «ReBuild Ukraine» у Варшаві бізнес-місію Луганської області запросив на зустріч Бретіслав Данчак - Надзвичайний і Повноважний посол Чеської Республіки в Польщі та Мартін Поспісіл, представник Міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки.

«Ми представили нашу громаду й ознайомили учасників з пріоритетними проєктами з відбудови Лисичанська. Сподіваємось, що після подібних зустрічей наша громада отримає надійних партнерів й спонсорів, які допомагатимуть відбудовувати наші міста та селища», - розповіла Оксана Волошина, заступниця начальника Лисичанської міської військової адміністрації.

«Розуміючи, що Луганщина потребуватиме тотальної відбудови, ми вже сьогодні розробили план дій, спрямованих на відновлення регіону», - повідомив Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов, який очолює офіційну делегацію від нашого регіону.

Разом із представниками Сєвєродонецької, Лисичанської, Рубіжанської, Гірської, Кремінської та Попаснянської громад він анонсував інвестиційні проєкти, спрямовані на відновлення Луганщини, перед діловими та дипломатичними колами Чеської Республіки, вартістю близько 1053 млн $.

Разом до Перемоги!