Анонс культурних та спортивних заходів з 25 по 31 січня

Нагадуємо, до 31 січня на сторінці у соцмережі Facеbook відділу у справах сім’ї, молоді та спорту https://www.facebook.com/smslisichansk триває онлайн-вікторина «Українські землі єдині».

26 січня міський ПК пропонує вашій увазі показ художнього фільму «Хлопчик в смугастій піжамі» на сторінці у соцмережі Facеbook https://www.facebook.com/palaceofculture.

27 січня в Лисичанській дитячій музичній школі № 2 проходитиме дистанційно міський фестиваль-конкурс учнів та викладачів мистецьких шкіл «Граємо разом. Я та викладач», а о 13.00 в центральній бібліотеці — година-спогад «Голокост — трагедія і героїзм».

29 січня запрошуємо до перегляду:

— об 11.00 художнього фільму «Крути 1918» на сторінці у соцмережі Facеbook ПК ім. В.М. Сосюри https://www.facebook.com/pksosyury;

— о 12.30 просвітницького відеолекторію «І розквітне біла квітка душі» на сторінці у соцмережі Facеbook ПК «Діамант» https://www.facebook.com/pk.diamant;

— о 14.00 відеоісторії «Квіти у полі там, де Крути» на сторінці у соцмережі Facеbook ПК «Діамант» https://www.facebook.com/pk.diamant.

30 січня о 10.00 у спортивному приміщенні, розташованому за адресою: вул. Європейська, 87 відбудеться чемпіонат міста з Айкідо (з дотриманням карантинних правил безпеки, без участі глядачів та вболівальників).

31 січня о 15.00 міський ПК запрошує на Фестиваль рок-музики «Зимовий рок».

Окрім того, з 29 по 30 січня вихованці міської ДЮСШ візьмуть участь у відкритому турнірі Донецької області з дзюдо, який проходитиме у м. Миколаївка.