Дотація за бджолосім’ї

Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 (редакція від 12.05.2021 № 517) органи місцевого самоврядування є учасниками впровадження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції за напрямком «Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї».

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації становить 60000 гривень одному отримувачу.

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, необхідно до 1 жовтня поточного року звернутися до відділу агропромислового розвитку Лисичанської міської ВЦА.

Ознайомитися з переліком документів, необхідних для отримання дотації, можна у відділі агропромислового розвитку Лисичанської міської ВЦА або приміщеннях колишніх селищних та міських рад.

Додатки:

  • Перелік документів, необхідних для реєстрації пасіки та оформлення дотації на бджолосім’ї.
  • Заява про реєстрацію пасіки.
  • Заява про видачу ветеринарно-санітарного паспорта пасіки.

Відділ агропромислового розвитку Лисичанської міської ВЦА