До уваги дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку у м. Лисичанську

Лисичанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області проводить перереєстрацію дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку у м. Лисичанську відповідно до пункту 25 Правил квартирного обліку.

Зазначеній категорії осіб необхідно, в термін до 15.03.2023, надіслати на електронну пошту відділу з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської військової адміністрації Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. наступні документи:

 

  • ✅️скановану копію паспорта;
  • ✅️скановану копію ідентифікаційного коду;
  • ✅️скановану копію довідки внутрішньо переміщеної особи (за наявності);
  • ✅️скановану копію витягу з рішення виконавчого комітету Лисичанської міської ради або копію витягу з розпорядження керівника ВЦА про включення до списку позачергового одержання житлових приміщень (за наявності);
  • ✅️скановану копію рішення виконавчого комітету Лисичанської міської ради про надання статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування (за наявності).

❗️Вищезазначені документи необхідні у разі виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, Порядок якої затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615.

Детальніше за телефонами: +38 050 846 52 84; +38 050 958 98 26.