Увага! Всім бажаючим взяти участь у Національному конкурсі "Благодійна Україна"

6 квітня 2013 року Асоціація благодійників України оголосила старт Другого Національного конкурсу «Благодійна Україна».

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2013 року. Це можуть бути благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Цього року введена нова конкурсна номінація — «Благодійник: фізична особа-„зірка“ бізнесу, спорту, політики, мистецтва». Окрім цього, відтепер переможець у спеціальній номінації «Ефективне використання благодійної допомоги» визначатиметься Конкурсною комісією згідно спеціального Положення. Також звертаємо увагу на зміну кінцевого терміну подання конкурсних заявок — 10 лютого 2014 року.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, офіційному сайті конкурсу www.blagoukraine.org, або за запитом на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Конкурсну заявку можна також заповнити в режимі онлайн. Заповнену заявку слід надіслати електронною поштою на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).

Переможці конкурсу «Благодійна Україна — 2013» визначатимуться в одинадцяти основних та трьох спеціальних номінаціях.

Переможці визначаються Національною конкурсною комісією.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться під час урочистої церемонії нагородження переможців у Києві у березні 2014 року. Переможці нагороджуються спеціальними відзнаками та іншими призами, встановленими партнерами конкурсу.

Останній термін подання конкурсних заявок — 10 лютого 2014 року.

Телефон для довідок: (044) 537-12-80, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Т.Даниленко, директор Лисичанського територіального центру