У міській раді пройшло чергове засідання виконкому

Вчора, 5 лютого, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Андрія Шальнєва.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Про хід виконання у 2018 році міської програми розвитку системи освіти м. Лисичанська на 2016-2020 роки доповіла начальник відділу освіти Лисичанської міської ради Тетяна Худоба (додається). Члени виконавчого комітету заслухали, погодили та винесли на розгляд чергового засідання міської ради цей проект.

Окрім того, було погоджено та винесено на розгляд чергового засідання міської ради проект про внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля на 2019-2023 роки. Також члени виконкому виділили на потреби ЛКСП «Лисичанськводоканал» з місцевого матеріального резерву Лисичанської міської ради бензин А-92 у кількості 200 літрів в талонах та з матеріального резерву управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ дизельне пальне у кількості 200 літрів в талонах; затвердили Порядок проведення внутрішнього фінансового контролю та аудиту фінансовим управлінням Лисичанської міської ради; оголосили конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №№ 101-а, 110, 113, 191 загального користування м. Лисичанська; встановили тариф на теплову енергію для бюджетних споживачів, яка надається ТОВ «ДЕМіК»; внесли зміни до Регламенту видачі довідок про склад сім’ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб та до складу деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами; надали дозвіл на продаж майна та одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля.

На засіданні були ухвалені рішення про видалення аварійних дерев; про організацію забезпечення проведення мобілізаційних заходів в умовах особливого періоду у м.м. Лисичанську, Новодружеську, Привіллі у 2019 році та організацію проведення громадських робіт у 2019 році; затверджено Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП у м. Лисичанську; середня вартість ритуальних послуг для відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) осіб, яку мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни на 2019 рік; виділені кошти на проведення заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».