Єлизавета Пушко-Цибуляк та Ірина Тимошенко ознайомилися з роботою соціальних і промислових об'єктів області

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк разом з головним консультантом-інспектором Головного департаменту регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Іриною Тимошенко, яка перебувала у Луганській області з відрядженням для надання методичної допомоги, відвідали сєверодонецький СНПО «Імпульс», дитячу обласну клінічну лікарню та сумнозвісний зруйнований будинок № 17, що у Лисичанську.

Під час перебування на підприємстві, де їх супроводжували директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Максим Шахов та голова наглядової ради СНПО «Імпульс» Володимир Єлісєєв, вони побували в усіх технологічних цехах, ознайомилися з напрямами виробництва, зокрема, з основним з них — розробкою, виготовленням та впровадженням систем контролю й управління для об’єктів атомної і теплової енергетики, нафтогазового комплексу, залізничного транспорту та інших галузей промисловості. До речі, найбільшими замовниками підприємства є атомні станції по всій Україні.

Єлизавета Пушко-Цибуляк та Ірина Тимошенко поспілкувалися з працівниками, поцікавилися про нагальні проблеми, а саме, чи вчасно люди отримують зарплату. Керівник підприємства подякував представникам облдержадміністрації за проведення економічного форуму в рамках Днів Луганщини в Києві, бо продукцією «Імпульсу» зацікавилися міжнародні фінансові організації КНР і Бангладеша.
По закінченню знайомства з виробництвом було проведено робочу нараду, де обговорили проблемні питання, а також перспективи розвитку підприємства. Керівники «Імпульсу» з гордістю зазначили, що навіть у часи активних бойових дій жоден співробітник не звільнився з підприємства і не поїхав з міста.

Єлизавета Пушко-Цибуляк запевнила, що в межах компетенції облдержадміністрація сприятиме питанню щодо співробітництва підприємства з "Укрзалізницею".
Під час відвідування лікарні у супроводі директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Петра Клименка вони оглянули нове медичне обладнання, поспілкувалися з медичним персоналом, подивилися відремонтовані приміщення.
Останнім пунктом робочої поїздки став зруйнований під час обстрілів у Лисичанську будинок № 17. Єлизавета Пушко-Цибуляк поспілкувалася з мешканцями будинку й запевнила, що невдовзі їх проблеми будуть вирішені.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація