Лариса Лисицька та Єгор Дулін - учасники проєкту "Луганщина: історії успіху"

 ФОП Ушаков О.С. «Своє кіно» за підтримки Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА має намір взяти участь у грантовій програмі від Українського культурного фонду з проєктом «Луганщина: історії успіху».

Мета проєкту – створити цикл із 10 промоційних відеороликів про креативних жителів Луганщини. Програма буде базуватися на розмові з героями про життя, творчість, позицію, цінності та переконання, шлях до успіху.

 

Після попереднього збору кандидатур героїв від райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міст та культурних установ (наразі героїв 44 з різних куточків Луганщини: м. Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Золоте, Щастя, Марківського, Попаснянського, Сватівського, Старобільського, Новоайдарського, Новопсковського та Біловодського районів), для заявки з них треба відібрати 10.

Наше місто представляє Народний майстер Луганщини з писанкарства, витинанки, директор Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, єдина майстриня області, яка працює в цих техніках, Лариса Лисицька та художник, який працює в галузі станкового живопису, член Національної спілки художників України, нагороджений орденом «За розбудову України», Єгор Дулін.

Закликаємо всіх бути активними та проголосувати до 20:00 8 січня 2020 року за тих, фільми про кого хотіли б побачити. Можна віддавати голоси за кількох героїв, адже сфера діяльності героїв надзвичайно різноманітна: література, музичне мистецтво, живопис, декоративно-ужиткове мистецтво (писанкарство, лозоплетіння, вишивка хрестом, гладдю, розпис предметів), мода та дизайн, хореографія, акторська майстерність, краєзнавство, журналістика, громадський сектор, волонтерство та освіта у сфері культури.

Проголосуйте за надихаючих людей області, про яких можуть зняти відеоролики (посилання на голосування – https://bitly.su/ECRwCuwl).

За інформацією Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА