До уваги керівників закладів ресторанного господарства, об’єктів торгівлі та ринків міста Лисичанська!

Виконавчий комітет Лисичанської міської ради доводить до Вашого відома, що за інформацією надзвичайної протиепідемічної комісії Луганської обласної державної адміністрації незадовільною залишається санітарно-епідемічна ситуація, яка склалася в Луганській області, що створює реальні умови для виникнення епідемічних ускладнень.

З метою усунення епідемічної загрози та на виконання рішення надзвичайної протиепідемічної комісії Луганської обласної державної адміністрації від 27.07.2011 р. № 3 «Про додаткові заходи щодо недопущення епідемічних ускладнень», виконавчий комітет Лисичанської міської ради звертається до Вас з проханням привести підпорядковані Вам об’єкти, незалежно від форм власності, до належного санітарно-гігієнічного стану відповідно до вимог чинного законодавства.

Крім того, керівникам підприємств усіх форм власності, що здійснюють діяльність на території міста Лисичанська у сфері ресторанного господарства, необхідно забезпечити виконання вимог постанови в.о. головного державного санітарного лікаря Луганської області від 24.06.2011 р. № 12 «Про впровадження заходів щодо попередження епідемічних ускладнень, пов’язаних з продукцією підприємств громадського харчування».