Здійснено розрахунок житлової субсидії на опалювальний сезон

 В жовтні поточного року управлінням соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі – управління) в автоматичному режимі здійснено розрахунок житлової субсидії на опалювальний сезон 2021/2022 років.

За результатами розрахунку житлова субсидія за жовтень нарахована 7543 домогосподарствам, яким було призначено житлову субсидію на неопалювальний сезон (з 1 травня по 30 вересня 2021 року), на загальну суму 6,3 млн. грн.

Виплата нарахованих сум субсидій одержувачам буде проведена в листопаді через банківські установи або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта.

Звертаємо увагу, що житлова субсидія на оплату теплової енергії, постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії для централізованого та індивідуального опалення розрахована з 16 жовтня.

Також інформуємо, що у зв’язку з встановленням з 30.10.2021 на території Луганської області «червоного» рівня епідемічної небезпеки, управлінням в листопаді здійснено перерахунок розміру призначених житлових субсидій за жовтень за соціальними нормативами збільшеними на 50 відсотків на послуги з водопостачання та водовідведення, газопостачання на приготування їжі, електропостачання.

Доплату за жовтень внаслідок перерахунку громадяни отримають у грудні поточного року разом з коштами житлової субсидії за листопад.

Консультації з питань призначення житлової субсидії можна отримати за телефоном управління: 066 861 77 96.

Графік роботи управління: з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00, п’ятниця з 08.00 до 16.00.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА