У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету

20 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головування міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання члени виконкому розглянули матеріали про опіку та піклування, про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, а також розглянули та винесли на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради проект рішення про міський бюджет на 2017 рік.

 

Начальник відділу освіти Лисичанської міської ради Тетяна Худоба доповіла про систему роботи психологічної служби щодо якості надання психосоціальних послуг та допомоги дітям в закладах освіти міста, а заступник головного лікаря центральної міської лікарні м. Лисичанська Світлана Голубцова про надання акушерсько-гінекологічної допомоги в м. Лисичанську.

Окрім того, виконавчий комітет затвердив рішення про організацію ведення військового обліку, бронювання військовозобов’язаних та призовників на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах м.м. Лисичанська, Новодружеська, Привілля у 2017 році та заходи щодо його поліпшення; склад позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії Лисичанського міського військового комісаріату та вніс зміни до рішення виконавчого комітету про підготовку та проведення приписки громадян України 2000 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2017 року.

Рішеннями виконавчого комітету також були затверджені тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних споживачів; порядок виведення житлових приміщень у будинках державного і громадського житлового фонду в нежилі; склад робочої групи щодо здійснення контролю за виконанням перевізником умов договору; а також рішення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля; встановлення подовженого режиму роботи ресторану «Адріатік», встановлення автобусних зупинок (павільйонів) на зупинках громадського транспорту, про нагородження тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».